2013. április 30., kedd

Harley Davidson Open Road Fest - Alsóörsieknek ingyenes a 0.nap a Harley-Davidson Open Road Fest-en



Alsóörsieknek ingyenes a 0.nap a Harley-Davidson Open Road Fest-en
A 14. Harley-Davidson Road Fest szervezői idén ismét ingyenes napijeggyel kedveskednek Alsóörs lakosainak. A helyi polgárok a megszokott vasárnapi nap helyett ebben ez évben a szerdai, 0. nap színes programjait élvezhetik élőben, lakcímkártyájuk felmutatásával. Az alsóörsiek részt vehetnek többek közt Ganxsta Zolee és a Kartel, illetve a Best of zenekar koncertjein, valamint a veszprémi Pannon Várszínház egyedülálló előadásán, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical-en.
Ingyenes napijegyet kapnak az alsóörsiek a szervezőktől június 5-én, a Harley-Davidson Open Road Fest nulladik napján. A megszokottól eltérően ezúttal nem a záró, hanem a nyitónapra hívják meg a Harley-sok a helyieket. A jegyhez azok a polgárok juthatnak hozzá, akik elhozzák a fesztivál helyszínére érvényes lakcímkártyájukat, amelynek felmutatásával egy aznapra szóló karszalag boldog tulajdonosai lehetnek.
A fesztiválozók ezúttal megcsodálhatják a szebbnél-szebb motorokat, élvezhetik Ganxta Zolee és a Kartel, valamint a Best of zenekar koncertjeit, emellett részesei lehetnek a veszprémi Pannon Várszínház Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című magyar musical rendhagyó bemutatójának. Ezen túl a gyerekek bekapcsolódhatnak a Talmácsi Motorsport és a Nemzeti Közlekedési Hivatal közös programjába, ahol az érdekes és izgalmas feladatok során felkészülhetnek a biztonságos közúti közlekedésre. 


Ízelítő a további programokból:
Nappali programok:
·         Mobil Morning Show - Class FM kamion
·         Balesetmegelőzési kiállítás és bemutatók
·         Helikopter sétarepülés
·         Magyar Motorok Kiállítása
·         Vezetett túrák
·         Rodeo bika
Zenei programok:
·         Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról (musical)
·         Ganxsta Zolee és a Kartel
·         Best of zenekar
·         A Nyughatatlan (Johnny Cash and the best rockabilly songs)
·         Rock disco (Dj. Juhász Laci)
További információk: www.openroadfest.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése