2013. április 11., csütörtök

Sajtóközlemény: 14. Harley-Davidson Open Road Fest - nyereménymotor - Kis Viktória - teszt




A MAMS Gyorsasági szakága által a 2012-es szezon legeredményesebb női versenyzőjének választott 20 éves hölgy már tesztelte a 14. Harley-Davidson Open Road Festen megnyerhető modellt, az 1200 köbcentis Seventy-Two Sportstert
Kis Viki: „Szerelem ez az első látásra”


Az idei, június 5. és 9. között már 14. alkalommal Alsóörsön megrendezendő Harley-Davidson Open Road Festen a számos zenei, kulturális és egyéb program mellett egy fantasztikus meglepetésben is részesülnek azok, akik az április közepén, a facebook-on indítandó nyereményjátékra regisztrálnak, és részt vesznek a fesztiválon: a legszerencsésebb fesztiválozó az Open Road Fest-hez igazodó, egyedi festésű Seventy-Two modellt nyerhet. A Harley-Davidson idei száguldó angyala, Kis Viktória gyorsasági motorversenyző három napon keresztül tesztelhette a modellt, amely teljesen rabul ejtette a szívét. A csinos fiatal hölgy számára alap a rockzene, így biztos abban, ha a fesztivál ideje alatt nem lesz versenye, biztos találkozhatnak vele Alsóörsön.

Egyre közeledik a 14. Harley-Davidson Open Road Fesztivál időpontja, ahonnan a hazai fesztiválok történetének talán legértékesebb nyereményét viheti haza az, aki egyrészt április 15-től regisztrál a fesztivál facebook oldalán, másrészt ott lesz június 5. és 9. között Alsóörsön.
„Április közepén indítjuk el nyereményjátékunkat a facebook segítségével. Érdemes lesz regisztrálni mindenkinek, ugyanis a fődíj egy 1200 köbcentis, Seventy-Two Harley-Davidson lesz. A fantasztikus, nagy értékű motort június 8-án este sorsoljuk ki a helyszínen” – fogalmazott Dobai Attila fesztiváligazgató.
Mindenesetre Kis Viktória gyorsasági motorversenyző már pontosan tudja, milyen érzés egy Seventy-Two nyergében ülni. A rendkívül csinos és fiatal hölgy nem akárki saját sportágában, hiszen a MAMS Gyorsasági szakága tavaly 2012 legeredményesebb női versenyzőjének választotta meg, miután első magyar nőként pontot szerzett a nemzetközi mezőnyben a Superbike kategóriában.
„Nagyon örültem mikor megtudtam, hogy három napon keresztül egy Harley Davidson nyergében száguldozhatok! Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek karácsony előtt. Hiszen ki ne szeretné kipróbálni ennek az amerikai csodának bármelyik változatát? Főleg egy Seventy-Two modellt” – fogalmazott Kis Viki.


Nos, a Harley-Davidson száguldó angyala már az első pillanattól kezdve úgy ülte meg a Sportster Seventy-Two modellt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Noha Viki látatlanban tartott a motortól, hogy nem lesz-e túl nagy, a számára, de kellemes csalódásban volt része.
„Szerelem volt ez az első látásra.  Az 1.2-es V blokkhoz igazán könnyed, kompakt megjelenés társult, csodaszép bordó metál fényezéssel, és persze az elmaradhatatlan króm alkatrészekkel. Termetre is éppen passzolt, azaz tökéletes volt. Ám senkit ne tévesszen meg a csillogó külső, indítás után csupa libabőr lettem attól a markáns hangtól, ami cseppet sem mondható halknak, a fülnek mégis zene volt” – árulta el a 20 éves hölgy.
Ahogy pörögtek a kilométerek, mosolyogva tapasztalhatta meg, milyen is egy Harley tulajdonosának lenni. Hamar rájött arra, a hosszú túrákat nem kell vele erőltetni, hiszen a szépség oltárán feláldozták a tank befogadóképességét, ugyanis az általa tesztelt modell üzemanyagtartálya csupán 8 literes.
„Nagyon barátságos motor, és ami fontos, hogy könnyen kezelhető, és igazán kár lenne a menetszéllel elnyomni a blokk doromboló hangját. Kényelmes, városi tempóra tökéletes. Nyomatékos gép, és az ereje is jól el van osztva, az alacsony-, és a magas fordulaton is helyt állt. A hosszúsága miatt nem az az egyhelyben megfordulós típus, de nagy forgalomban hiba nélkül lehet vele manőverezni az autók között. Hangjával és szépségével hamar felhívja magára a figyelmet. És ami a legfontosabb, az a „feeling”, szabadságérzet, presztízs, amit csak egy Harley adhat az embernek. Hölgyeknek is bátran merem ajánlani kezelhetősége – és ami minden nőnek számít – különleges szépsége miatt is” – ecsetelte Viki.

És hogy pályázik-e a főnyereményre? Találkozhatnak-e vele személyesen a fesztiválozók Alsóörsön?
„Ha nem lesz versenyem az Open Road Fest ideje alatt, akkor mindenképpen ellátogatok Alsóörsre, ugyanis a motorok mellett az igazi rockzenét is nagyon szeretem. Természetesen regisztrálok a nyereményjátékra, hiszen életem egyik álma valósulna meg, ha megnyerhetném az egyedi festésű Seventy-Two modellt” – tette hozzá Kis Viki



Fotó: Pole Positions Communications



B. Molnár László, a 14. Harley-Davidson Open Road Fest kommunikációs vezetője
 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése