2013. április 25., csütörtök

Harley Davidson Open Road Fesztivál - beharangozó írás - Mező Misi Harley-t akar nyerni



Mező Misi elhatározta, nyer egy Harley-Davidson motort zenekarának. A Magna Cum Laude ugyan fellép az alsóőrsi motorosfesztiválon, az énekes mégis megveszi a belépőjegyet, hogy jogosult legyen a fődíjra, amelyet a szombati koncertjük előtt sorsolnak ki a rendezvény szervezői.
Az alsóörsi, Harley-Davidson Open Road Fest történetében először egy Harley-t sorsolnak ki a rendezők. Amikor a hírt meghallotta a Magna Cum Laude énekese, eltökélte, mindent megtesz, hogy ő nyerje meg az értékes fődíjat, az 1200 köbcentis, Seventy-Two Harley-Davidson motorkerékpárt. Ráadásul nemcsak magára gondolt, hanem a zenekarra is: amennyiben nyer, ahogy ő fogalmazott, bedobja a közösbe a járgányt.


Szombaton adunk koncertet Alsóörsön, pont aznap, amikor sorsolják a kedvenc motoromat. Úgy döntöttem, megadom az esélyét annak, hogy én nyerjem meg, így regisztrálok és veszek egy fesztiválbelépőt. Onnantól kezdve már csak imádkoznom kell” - mondta az énekes, aki hiszi, hogy nyerhet. S ha az álma megvalósul, akkor a Magna Cum Laude zenekar tagjai felváltva használják majd a motort.   
Június 5. és 9. között, a 14. Harley-Davidson Open Road Fest szervezői több tízezer főre számítanak a Balaton partján.

További információk: http://www.openroadfest.hu/




DANCSOK REGINA
(+36) 30/832-8415

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése